Μιούζικαλ 1

Το βιβλίο μας έγινε μιούζικαλ! 

Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε βίντεο και φωτογραφίες από την παράσταση "Η κυρία Σιντορέ και η μουσική ορθογραφία".

Η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου μας ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία για όλους μας!

Το κοινό έδειξε την αγάπη του και τον ενθουσιασμό του αποκτώντας το βιβλίο στο χώρο της εκδήλωσης. Στις φωτογραφίες βλέπετε την κυρία Κάλλια Δετοράκη (εκδότρια), τον κύριο Βαγγέλη Καρκανάκη (εκδότη), τη Μαρία Καριωτάκη (συγγραφέα), το Δημήτρη Βασμαρή (μουσικοσυνθέτη), την κυρία Δέσποινα Μαραγκάκη (γραφίστρια του βιβλίου), την κυρία Μαρία Μπαριτάκη (υπεύθυνη εκδοτικού οίκου) και το μεγάλο πρωταγωνιστή της βραδιάς, το βιβλίο μας!


Τα σκηνικά της παράστασης:

Τα σκηνικά είχαν σαν θέμα τα γράμματα. Τα φωτεινά αυτά γράμματα έδωσαν μια μαγική ατμόσφαιρα στη γεμάτη συντελεστές σκηνή.


Μια μαγευτική βραδιά:

Τα κοστούμια και τα σκηνικά ήταν εμπνευσμένα από την εικονογράφηση του βιβλίου.
Τα παιδιά, οι ηθοποιοί και οι μουσικοί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Ήταν μια βραδιά γεμάτη μουσική, χορό, και χαμόγελα. Το διασκέδασαν όλοι επί σκηνής!


Το κοινό πλημμύρισε το κηποθέατρο την Παρασκεύη 13/06/14. Με μεγάλη προσοχή και σεβασμό παρακολούθησαν όσα είχαμε ετοιμάσει. Η ικανοποίηση και  ο ενθουσιασμός που έδειξε το κοινό μετά την παράσταση ήταν για εμάς τους συντελεστές η μεγαλύτερη πληρωμή!

____________________________________________

Μια μικρή γεύση από το Μιούζικαλ "Η κυρία Σιντορέ και η μουσική ορθογραφία" που παίχτηκε με μεγάλη επιτυχία στις 13/06/2014 στο κηποθέατρο "Ν. Καζαντζάκης" στο Ηράκλειο. Κάντε κλικ στις εικόνες για να δείτε τα βίντεο!
Το βιβλίο μας έγινε μιούζικαλ!
Δείτε το διαφημιστικό σποτ εδώ!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου