Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Διαδικτυακές συναντήσεις με τη συγγραφέα της κυρίας Σιντορέ!

Οι εκδόσεις Ίτανος και η δασκάλα-συγγραφέας Μαρία Καριωτάκη προσκαλούν μαθητές και εκπαιδευτικούς  Α΄, Β΄ και Γ΄ Δημοτικού σε μία αξέχαστη διαδικτυακή συνάντηση η οποία μπορεί να γίνει με ένα ή περισσότερα τμήματα ταυτόχρονα, σε μέρα και ώρα που θα επιλέξουν οι εκπαιδευτικοί και θα έχει διάρκεια μία διδακτική ώρα. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία  να γνωρίσουν τη συγγραφέα των βιβλίων «Η κυρία Σιντορέ και η μουσική ορθογραφία» και «Η κυρία Σιντορέ και η γραμματική σαν παραμύθι» να συζητήσουν όλοι μαζί για την ορθογραφία, τη γραμματική και τη χαρά της μάθησης και να μάθουν για τη διαδικασία δημιουργίας ενός βιβλίου.

Κανονίστε τη διαδικτυακή συνάντηση της τάξης σας στέλνοντας  e-mail στο kariotaki.mar@gmail.com.


Η δράση είναι εντελώς δωρεάν και σε κάθε τμήμα που θα συμμετάσχει θα σταλούν ταχυδρομικά ένα DVD με την βασισμένη στο βιβλίο θεατρική παράσταση και ένα αναμνηστικό δώρο για κάθε παιδί. Προϋπόθεση συμμετοχής είναι να έχετε διαβάσει στην τάξη ένα από τα βιβλία της κυρίας Σιντορέ.

*Μπορείτε, επίσης, να πάρετε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, όπως αυτό πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική απήχηση την περασμένη σχολική χρονιά, εδώ:

Τι περιμένετε; Δηλώστε συμμετοχή!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου