Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Παρουσίαση στη Βέροια

Τη Δευτέρα 29 Δεκέμβρη είχαμε τη χαρά να βρεθούμε στη Βέροια. Εκεί μας φιλοξένησε η Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας, μια βιβλιοθήκη με ενεργό ρόλο στην κοινωνία και στην πολιτιστική ανάπτυξη της πόλης. Τα παιδιά και οι μεγάλοι που μας τίμησαν με την παρουσία τους δημιούργησαν ένα κλίμα φιλοξενίας και έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το βιβλίο μας, έτσι κι εμείς δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για την ιδέα της διασκεδαστικής μάθησης και της μουσικής ορθογραφίας αλλά κυρίως να τη δούμε στην πράξη μέσα από παιχνίδια, τραγούδια και χορό! Παρακάτω θα δείτε κάποια φωτογραφικά στιγμιότυπα:

Τα παιδιά της Βέροιας γέμισαν με χαμόγελα και κέφι την αίθουσα! Αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο για τη συμμετοχή, το ενδιαφέρον, τη συνεργασία και τη θετική τους διάθεση! Παρακάτω βλέπετε κάποιες από τις γλυκές φατσούλες που είχαμε τη χαρά να γνωρίσουμε.

Μετά από τα παιχνίδια και τους χορούς αποχαιρετήσαμε τους φίλους μας με χριστουγεννιάτικες κατασκευές και φύγαμε με τη βαλίτσα μας γεμάτη θετική ενέργεια και καλά λόγια για τη δουλειά μας! Ήταν μια υπέροχη ημέρα!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας και συγχαρητήρια για το έργο της! Μέχρι την επόμενή μας συνάντηση μην ξεχνάτε να γεμίζετε με κέφι ότι κάνετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου