Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικες Παραστάσεις

Σας έλειψε η μουσικοθεατρική παράσταση της κυρίας Σιντορέ;
Σε εμάς έλειψε πολύ, έτσι αποφασίσαμε να γιορτάσουμε τα φετινά Χριστούγεννα παρουσιάζοντας σε τρεις διαφορετικές εκδηλώσεις το επιτυχημένο μιούζικαλ το οποίο απήλαυσε το κοινό του Ηρακλείου το περασμένο καλοκαίρι.


Βέβαια, το να παρουσιαστεί ολόκληρη η παράσταση δεν είναι εύκολη υπόθεση, έτσι αυτή τη φορά θα παρουσιάσουμε μια μικρότερη εκδοχή, αλλά εξίσου διασκεδαστική για τους μικρούς μας φίλους!
Στις παραστάσεις τραγουδούν και χορεύουν τα παιδιά τις Παιδικής Χορωδίας του Δήμου Ηρακλείου. Στο ρόλο της κυρίας Σιντορέ, η Ίριδα Τσιγάρα.
Όλες οι εκδηλώσεις μας είναι δωρεάν!

Σας περιμένουμε στις εξής εκδηλώσεις:

Μαγικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό - Παρασκευή 19/12 ώρα 18:00

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αϊ Γιάννη δίνει χριστουγεννιάτικο χρώμα στο πάρκο Μικράς Ασίας. Ένα παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο σκηνικό θα στηθεί για να ζήσουμε τη λάμψη των γιορτών και τη μαγεία των Χριστουγέννων. Νεράιδες, ξωτικά, εργαστήρι του Αϊ Βασίλη, κάλαντα και ανάμεσα σε αυτά θα είναι και η κυρία Σιντορέ για να συναντήσει τους φίλους της και να τραγουδήσουν παρέα!

Λουνα Παρκ Κατερίνα - Κυριακή 21/12 ώρα 18:00

Το Λούνα Παρκ Κατερίνα ντύνεται στα λευκά και αποκτά χριστουγεννιάτικη διάθεση με χιονάνθρωπους, παγοδρόμιο και τους πρωταγωνιστές της ταινίας Frozen! 
Εκεί θα σας περιμένουν και τα παιδιά της παιδικής χορωδίας του Δήμου Ηρακλείου με την Ίριδα Τσιγάρα αλλά και τη συγγραφέα του βιβλίου, Μαρία Καριωτάκη. 
Στο λούνα παρκ δε θα σας παρουσιάσουμε μόνο την παράσταση, θα παίξουμε και παιχνίδια με θέμα το βιβλίο μας, μιας και το απαιτεί ο χώρος!

Κινηματοθέατρο Αστόρια - Τρίτη 23/12  ώρα 18:00

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ηρακλείου προσφέρει χαμόγελα και χαρά στα παιδιά που το έχουν ανάγκη προσφέροντάς τους ανάμεσα σε άλλα και μια γιορτινή βραδιά στο κινηματοθέατρο Αστόρια. Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την παράστασή μας ανάμεσα σε άλλα δρώμενα. Η συγκεκριμένη εκδήλωση δεν είναι ανοιχτή για όλους. Σε περίπτωση που θέλετε να την παρακολουθήσετε επικοινωνήστε μαζί μας για να εξασφαλίσετε προσκλήσεις. 



Σας περιμένουμε με χριστουγεννιάτικη διάθεση, χαμόγελα και μελωδίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου