Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Συμμετοχή σε επιμορφωτική ημερίδα


    Σήμερα είχαμε τη χαρά να παρουσιάσουμε σε συναδέλφους την ιδέα της μουσικής ορθογραφίας στο πλαίσιο τις επιμορφωτικής ημερίδας της 2ης και 4ης Περιφέρειας Δ.Ε. Ν. Ηρακλείου. Το θέμα της ημερίδας ήταν "Σύγχρονες διδακτικές προσεγγίσεις στην Α΄ δημοτικού". Καταρχήν, ευχαριστούμε  τις συμβούλους κυρίες Μαρτίνου Σωτηρία και Χαλεπάκη Μαρία για την πρόσκληση και τη διοργάνωση. Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να μοιραστούμε ιδέες με συναδέλφους της Α΄ τάξης με στόχο την άμεση εφαρμογή τους. Η αντιδράσεις τους ήταν πολύ θετικές και ενθαρρυντικές για να συνεχίσουμε τη μουσική καταπολέμηση της ανορθογραφίας και της μαθητικής ανίας. 





 Η ημερίδα έλαβε χώρα στο Περιφερειακό Εκπαιδευτικό Κέντρο Ηρακλείου και είχε περίπου εξήντα συμμετέχουσες και συμμετέχοντες.

     Η ημερίδα περιλάμβανε πολύ ενδιαφέρουσες εισηγήσεις που όλες είχαν ως κοινό παρονομαστή την εύκολη και άμεση εφαρμογή των προτάσεων στην τάξη. Η άμεση επαφή με τους/τις εκπαιδευτικούς προσφέρει ευκαιρίες ανατροφοδότησης της δουλειάς μας και σίγουρα ωφελεί και τους/τις συναδέλφους. Θα χαρούμε λοιπόν, να λάβουμε κι άλλες προσκλήσεις από συμβούλους και σχολεία ώστε η μουσική ορθογραφία να φτάσει σε κάθε γωνιά της Κρήτης και γενικότερα της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου