Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Η κυρία Σιντορέ στις εκδηλώσεις κυκλοφοριακής αγωγής του Radio Family (14/09/14)!

     Για ακόμα μια φορά η κυρία Σιντορέ συναντήσηκε με τους μικρούς της φίλους. Αυτή τη φορά το θέμα μας ήταν η σωστή συμπεριφορά στο αυτοκίνητο. Όπως όλα τα παιδιά ξέρουν, μέσα στο αυτοκίνητο καθόμαστε με ζώνη στο πίσω κάθισμα, δε φωνάζουμε, δεν γκρινιάζουμε και δεν ενοχλούμε τον οδηγό! Αυτό που οι γονείς ίσως να μην ξέρουν είναι πως όλα αυτά είναι πολύ βαρετά για τα παιδιά... Γι' αυτό σας το φωνάζουμε! ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΙΝΤΟΡΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΑΣ! Με άλλα λόγια αξιοποιείστε το χρόνο που περνάτε καθημερινά μέσα στο αυτοκίνητο για να ακούσετε με τα παιδιά ποιοτική μουσική με διδακτικούς στίχους!
   
Πριν την παρουσίασή μας οι μικροί μας φίλοι έβαψαν τα πρόσωπά τους με ζωγραφιές από την εικονογράφηση του βιβλίου μας
  Παρακάτω θα δείτε στιγμιότυπα από την παρουσία μας που σήμανε τη λήξη των διήμερων εκδηλώσεων που διοργάνωσε στην πλατεία Ελευθερίας το παιδικό ραδιόφωνο Family υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου, της Περιφέρειας Κρήτης και την Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου.

Στην αρχή, όπως πάντα, ρίξαμε μια ματιά στην ιστορία του βιβλίου.

    
Εδώ βλέπετε μια μαμά που πηγαίνει τα τρία παιδιά της σε διάφορα απογευματινά μαθήματα, εκείνα δε σταματούν να γκρινιάζουν, έτσι αποφασίζει να τα ηρεμήσει βάζοντάς τους να ακούσουν τα τραγούδια της ορθογραφίας.

Η Ιωάννα Καρανίκα τραγουδά μαζί με τα παιδιά για το ουδέτερο που τελειώνει πάντα σε όμικρον!
  

      Η παρουσία μας στην εκδήλωση δεν έγινε μόνο για να παρουσιάσουμε το βιβλίο μας, αλλά και για να δώσουμε στο κοινό του Ηρακλείου μια μικρή γεύση από το μιούζικαλ που θα παρουσιάσουμε 19 και 20 Σεπτέμβρη στο Κηποθέατρο Ν. Καζαντζάκης, με την εξηνταμελή φιλαρμονική ορχήστρα που Δήμου Ηρακλείου και τα 55 παιδιά της χορωδίας του Δήμου Ηρακλείου και Αρχανών Αστερουσίων. 

Για ακόμα μια φορά γεμίσαμε τη σκηνή με χορό και και μελωδίες!

Η Γιώτα η γατούλα ήταν για άλλη μια φορά μαζί μας και τραγούδησε για τα ρήματα που τελειώνουν σε ίζω.

Φυσικά το κοινό μας δεν έμεινε άπραγο, χόρεψε και τραγούδησε μαζί μας!

Αποχαιρετήσαμε την παρέα μας με το τραγούδι του πειρατή Ευριπίδη.


Και αυτήν τη φορά περάσαμε υπέροχα! 
Μέχρι την επόμενή μας συνάντηση, μην ξεχνάτε...
βάλτε την κυρία Σιντορέ μέσα στο αμάξι σας!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου